Geplaatst in: FS Nieuws, simMarket, Software Tags: , ,

Discus Glider X – update v1.6

DiscusGliderHet zweefvliegen wordt pas echt mogelijk gemaakt in FSX met deze Discus Glider. Een lange ontwikkeling ging er aan vooraf. Het ‘flight model’ komt aardig overeen met the real stuff. Ook de ingebouwde flight computer C4 kan zo gebruikt worden om deze ook in het echt te leren kennen. In het pakket zitten nog wat extra utitlity’s voor het zweefvliegen. (Cumulus X / Sim probe en zelfs WinchX). Te koop via simMarket. Inmiddels is de v1.6 update uit gekomen. Voornamelijk gericht op de C4 Flight Computer. Geef het zweefvliegen ook eens een kans binnen FSX.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>